Over ons

Over ons

De Free For One ‘Geniet voor 2, betaal voor 1’ formule is al jarenlang een succes en daardoor zijn wij sinds begin jaren 90’ expert op het gebied van belevenismarketing. In 2017 zijn wij verder gegaan onder de naam FFO met een groter aanbod van diensten.

FFO maakt het verschil door te kiezen voor duurzame en efficiënte campagnes die passen bij jouw merk, met het oog op het milieu en de maatschappij! Wij geloven dat de kracht van beleving de sleutel is tot het binden van consumenten aan jouw merk. Met het creëren van belevenissen raken we het hart van jouw consument en ontstaat er een grotere betrokkenheid bij jouw product. Klanten worden extra getriggerd om producten te kopen of worden juist beloond voor hun loyaliteit. Dit zorgt ervoor dat je omzet en de klantenkring van je bedrijf op korte én lange termijn blijven groeien. Dat maakt onze acties bewezen effectief!


Jouw brand

In ons huidige digitale landschap is brand building een belangrijk begrip om te werken aan de groei van je merk. Voor veel merken is het echter niet duidelijk op welke manier zij ervoor kunnen zorgen dat er een relatie tussen de consument en het merk of product tot stand komt. Wil jij je merk laten groeien maar weet je niet op welke manier je je doelgroep het beste kan bereiken? Wil jij de betrokkenheid van je klanten vergroten en een trouwe tribe van consumenten opbouwen? Bekijk dan onze dienstverlening!

Ons verlangen

Ons verlangen is om jouw merk te laten groeien en jouw klanten te activeren voor je merk. Dit doen wij door emoties toe te voegen aan jouw producten. Wij ontwerpen een belevenis voor jouw consumenten en maken zo vrijetijdsbeleving voor hen toegankelijk. Door het inzetten van experience marketing krijgt jouw consument een relatie met je product of het merk. Zo zorgen we voor waardecreatie voor jouw merk.

Wil jij consumenten aan jouw merk binden door op een effectieve en duurzame manier in te spelen op de kracht van beleving? Zet dan nu de eerste stap in de goede richting. Ons team helpt je graag!

onze diensten

Web en mobiele apps

Web & mobiele interfaces, Responsive design, Grafisch ontwerp

Experience Promotions

Thematische Promoties & loyaliteitsprogramma's

Experience Media

Online en offline communicatie, sampling, events, styling

Experience Consult

Meten van effecten, doelgroepanalyses

EXPOM – Platform

E-Tickets, reservation- and paymentstool, online-backoåffice

FFO verzorgt actiewebsites en mobile interfaces. Wij zorgen ervoor dat jouw campagne van top tot teen er super uitziet. Wij maken een responsive en grafisch design voor alle devices, zodat de campagne jouw doelgroep vindt en weet te raken.

Experience Promotions initieert grootschalige thematische promoties zoals loyaliteitsprogramma’s. Voor ieder afzonderlijk product wordt zorgvuldig gekeken naar een passende belevenis die aansluit bij de de vrijetijdskeuze van de doelgroep voor een optimale brand-experience.

Experience Media maakt campagnes voor iedere organisatie die op een positieve en meetbare manier wil communiceren met zijn klanten. Dat doen wij online en ook offline met o.a. sampling, styling en organiseren van events.

Experience Consult is de specialist op het gebied van Experience Marketing, Sales Promotions en Measuring. In alle fases, van conceptontwikkeling tot aan de evaluatie, kan Experience Consult de effecten meten met een experience factor.

With our EXPOM platform we take the concerns of a back office out of your hands. The EXPOM platform makes the e-tickets, has a reservation- and payment tool and provides various reports so the results of the campaigns are insightful.

onze klanten