Duyvis

Duyvis Cashback

Bij aankoop van 1 Duyvis actieverpakking ontvangt de consument het aankoopbedrag retour. FFO heeft deze refund/ cashback actie voor Duyvis verzorgd en daarmee vele consumenten blij gemaakt met Gratis Duyvis!

Duyvis helpt je om voorbereid te zijn op een fuif, dat zie je dan ook terug in de producten. Zo kwam Duyvis als eerste met Borrelnootjes®, Tijgernootjes®, en Oven Roasted Pinda’s en Noten. Of het nou op een verjaardag is, na de wedstrijd met je vrienden, of tijdens een avondje op de bank met familie: daar waar het gezellig is, hoort Duyvis erbij!

Duyvis & FFO

Aan FFO werd gevraagd om de Duyvis “Gratis” activatie te verzorgen. Bij aankoop van 1 Duyvis actieverpakking kreeg de consument het aankoopbedrag retour. Op www.duyvis.nl kon de consument gegevens achterlaten en de kassabon uploaden. Vervolgens kreeg de consument binnen 7 dagen het geld retour. FFO heeft voor Duyvis de complete (financiële) afhandeling, de handling en ontwikkeling actiewebsite & dashboard verzorgd. De doelstellingen zijn ruimschoots behaald met deze activatie.