Beemster

2e kaartje gratis! Voor de leukste dieren uitjes met de hele familie​

Met Beemster kan je lekker voordelig, met de hele familie naar de leukste dierenparken! Neus aan neus met een ijsbeer, oog in oog met een leeuw of gewoon lekker vergapen aan zo’n gekke familie van apen. Bij aankoop van 1 Beemster actieverpakking krijg je het 2e kaartje voor de dierentuin helemaal gratis!

Beemster

CONO Kaasmakers is een boerencoöperatie die al meer dan honderd jaar bestaat. Met behoud van tradities en met gebruik van de meest duurzame moderne technieken maken ze van de beste melk de lekkerste en eerlijkste kaas. De koeien lopen buiten zodra de natuur dat toelaat en de kaasmakers roeren de wrongel nog ambachtelijk met de hand. Eén van de kazen van Cono is Beemster. Een smaakvolle en smedige kaas van de allerbeste kwaliteit.

Beemster & FFO

Met het #allemaalfamilie platform heeft FFO dierenuitjes voor de gehele familie geselecteerd. Bij aankoop van 1 Beemster actieverpakking kon de consument naar één van de leukste dierenparken van Nederland & België. Elke 2e persoon was helemaal gratis! De consument heeft hier massaal gebruik van gemaakt. FFO heeft de gehele campagne verzorgd, inclusief actiewebsite, bestelmodule en consumentenafhandeling.