Pickwick

Bij aankoop van 3 Pickwick actieverpakkingen kon je met 2 personen voor de prijs van één genieten van een heerlijke High Tea, uiteraard met Pickwick thee en talloze zoete- en hartige lekkernijen!

Voor ieder moment bestaat een perfecte thee. Of je nu even in je eentje tot rust wil komen, samen met collega’s of vrienden bij wilt praten of dat je je bezoek gastvrij wil onthalen: met Pickwick thee geef je elk moment een speciaal tintje. De grote selectie van vertrouwde melanges biedt elk wat wils: van de klassieke Earl Grey tot de kruidige Minty Morocco. Van welke thee je ook geniet, de kwaliteit en de jarenlange ervaring proef je bij iedere Pickwick thee.

Pickwick & FFO

FFO heeft voor Picwick een aantal jaren de High Tea acties verzorgd, een terugkerende activatie die keer op keer meerdere consumenten aansprak en waarmee ook steeds hogere resultaten werden behaald. Pickwick & High Tea is qua beleving ook de prefecte combinatie, op locatie kon de consument genieten van Pickwick. De merkbeleving werd hierdoor, door de reserveringskaartjes en de Pickwick samples extra versterkt. Met de Pickwick High Tea werd de consument elk jaar weer verrast met een compleet nieuwe en extra voordelige beleving, want elke 2e persoon kon gratis heerlijk genieten.