Veelgestelde vragen

Wat houdt de actie in?

Bij Melkunie PROTEIN willen we onze klanten graag stimuleren om zo gezond mogelijk te eten en veel te bewegen. Daarom krijg je van ons nu een Decathlon giftcard t.w.v. €5,- bij een aankoop van (minimaal) €5,- aan Melkunie PROTEIN van 1 januari t/m 31 januari 2023. Ga naar www.melkunie.nl/protein/actie, upload je kassabon, laat je gegevens achter (volledige naam & e-mailadres) en binnen 3 werkdagen ontvang je de giftcard in de vorm van een kortingscode per email.

Hoe lang loopt de actie?

De actie loopt van 1 januari 00:00 uur t/m 31 januari 2023 23:59uur. Je kunt jouw kassabon nog uploaden t/m 14 februari 2023 23:59uur op www.melkunie.nl/protein/actie. Alle aankopen moeten aangetoond worden met een kassabon met daarop een datum op/tussen 1 januari 2022 en 31 januari 2023. Alle aanvragen moeten ingediend zijn voor 14 februari 2023 23:59uur.

Tot wanneer kan ik mijn kassabon indienen?

Dit is mogelijk van 1 januari t/m 14 februari 2023 23:59uur op www.melkunie.nl/protein/actie.

Waar kan ik deze actieproducten kopen?

Bij één van de deelnemende retailers in Nederland; Albert Heijn, Jumbo, Plus, Dirk, Coop, Poiesz, Jan Linders, Nettorama, Deka, Hoogvliet, Spar, Vomar, Boni, Boon, Picnic, Gorillas, Flink en Getir.

Ik heb online Melkunie PROTEIN producten met korting aangekocht. De originele prijs van de producten telt wel op 5 euro. Kan ik daarmee ook de Decathlon giftcard ontvangen?

Het bedrag van de deelnemende Melkunie PROTEIN producten moet op de kassabon in z’n totaliteit optellen tot minimaal €5,-. Is de originele prijs dus wel €5,- maar met de korting niet, dan is de kassabon helaas niet geldig voor deze actie.

Ik heb in een fysieke winkel voor 5 euro aan Melkunie PROTEIN gekocht binnen de actieperiode. Kan ik met deze kassabon ook een Decathlon giftcard ontvangen?

Ja dat kan, zolang de aankoop is gedaan bij 1 van de deelnemende retailers zoals vermeld op de website.

Hoe vaak kan ik aanspraak maken op een Decathlon giftcard t.w.v. 5 euro?

Het is mogelijk maximaal één kassabon per huishouden in te dienen, voor een eenmalige Decathlon giftcard gedurende de gehele actieperiode. Om twijfel te voorkomen: een ‘huishouden’ wordt gezien als eenzelfde emailadres en/of IPadres.

Wanneer ontvang ik de Decathlon giftcard?

Als je jouw kassabon hebt ge-upload op www.melkunie.nl/protein/actie.nl en deze voldoet aan de voorwaarden, dan ontvang je binnen 3 werkdagen jouw giftcard in de vorm van een kortingscode per email.

Kan ik de Decathlon giftcard zowel in de fysieke winkels als op de website van Decathlon uitgeven?

Ja, dit is mogelijk. De giftcard wordt toegestuurd per email zowel in de vorm van een code (voor de website), als in een scanbare barcode (voor de fysieke winkels). Deze code is geldig t/m 28 februari 2023.

Is er een minimaal bestedingsbedrag aan de Decathlon giftcard verbonden als ik deze zou willen uitgeven?

Nee, dit is niet het geval.

Ik kan mijn bon niet uploaden, wat moet ik nu doen?

Mocht je problemen ondervinden met onze website, stuur dan een e-mail naar info@ffo.nl of vul ons contactformulier in, dan helpen we je verder.

Ik heb een fout e-mailadres opgegeven. Wat nu?

Na bevestiging van de aanvraag kun je de gegevens niet meer wijzigen. Is er toch wat fout gegaan neem dan zo spoedig mogelijk contact op via de contactpagina of bel naar 0900-3733367 (gebruikelijke gesprekskosten).

Ik heb een week geleden mijn bon ge-upload, maar ik heb nog geen reactie ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Als je na zeven werkdagen nog steeds geen reactie van ons hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice op info@ffo.nl of vul ons contactformulier in.

Welke producten van Melkunie PROTEIN doen mee aan deze actie?

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende producten.

Ik heb een Melkunie Breaker protein product gekocht, is dit product ook onderdeel van de deelnemende actieproducten?

Nee, enkel producten van Melkunie PROTEIN lopen mee in deze actie:
Klik hier voor een overzicht van de deelnemende producten.

Wie kan ik benaderen als ik vragen heb over Melkunie PROTEIN of Decathlon?

Neem hiervoor contact op via het contactformulier. Je kunt ook informatie vinden op de website van Melkunie PROTEIN via protein.melkunie.nl of op de website van Decathlon via www.decathlon.nl

Ik heb een urgente vraag over deze actie, hoe kan ik met jullie in contact komen?

Vul het contactformulier in of stuur een email naar info@ffo.nl